Wednesday, May 11, 2011

Isaura de Oliveira: Entrada en Directe "EL CLub de la Mitjanit"

(SI VLOEU ESCOLTAR A L'ISAURA AQUI TENIU EL LINK EN EL MINUT 31:20)

http://www.catradio.cat/audio/534097/Bloc-horari-%2811052011-0100%29

 La meva millor forma de celebrar avui aquesta Tercera Lliga Consecutiva, amb el meu pare al pensament, és agrair-la amb veu clara i ferma al SENYOR Pep Guardiola (i a la seva segurament patidora família) i a l'equip tècnic i jugadors. Viure contracorrent no és gens fàcil i aquest BARÇA ens subratlla partit rere partit els valors realment importants a la vida, els valors de la casa: humilitat, sinceritat, respecte, feina ben feta, solidaritat (el record per Llorca ha estat la darrera mostra), sentit de l’estalvi (en aquesta casa no es llença res), confiança, germanor (gran exemple amb l’Abidal), PERSISTÈNCIA, vocació de perfecció, senzillesa i un il·limitat etcètera.

En una època de crisi global en tots els sentits i amb una gran mancança de referents positius, el Barça és un oasi per a tots nosaltres, arreu del món, un esclat d’admiració sense límits. Un life-motive pels que volem un món millor.
Dempeus: GRÀCIES AL MILLOR EQUIP DE LA HISTÒRIA, GRÀCIES AL SENYOR PEP GUARDIOLA. Pep, superes les nombroses provocacions amb una intel·ligència cum laude, des del meu petit campanar, t’admiraré sempre. Només d’aquí uns anys podrem comprendre millor l’abast de tot el que estem gaudint, necessitem perspectiva…

Rebeu tots una abraçada plena de joia: ORGULLOSA DE SER DEL BARÇA, GAUDIM DE LA BELLESA DE LA RUTINA, com titula avui el gran Ramon Besa, professional que, com vosaltres gent del club de la mitjanit, em fa mantenir la confiança en el nostre gremi.

No comments: